Анорексия ли топи Михаела Филева?! Певицата е кожа и кости от стрес (Шокиращ кадър)

Най-заетата млада певица у нас Михаела Филева ужасяващо се топи. Хубавицата, която направи име след участието си в „X Фактор”, е останала кожа и кости в началото на лятото и няма изглед скоро това да се промени. За вида си Михаела твърди, че не полага никакви особени грижи и не стои гладна, но близките й приятели свидетелстват, че това не е така, дочу infotochka.

През годините младата певица не изневери на вида си и винаги се е грижила да е във форма. В началото на кариерата си, Михаела се поддържаше с много танци, които от години са й любимо хоби.

От няколко месеца обаче Филева доста видимо е свалила килограми и това сериозно притеснява почитателите й. Разликата си личи особено много на една от последните й снимки, на които ръцете на певицата са толкова кокалести, сякаш всеки момент ще се откършат от тялото й. Макар да е облечена в доста широк потник и по него си личи, че Михаела е останала кожа и ребра, а скулите й са съвсем хлътнали.

Запознати намекват, че напоследък нивото на стреса в живота на изпълнителката е доста голямо и нито една практика не може да го промени. Михаела работела почти по 70 часа в седмицата – участия, записи на нови песни, фотосесии и интервюта за почитателите й. Нямала никакво време, за да се грижи за себе си и да се храни здравословни и редовно. Така постепенно положението с килограмите й излязло от контрол, пише „Уикенд“.

Друга версия за рязкото сваляне на тегло на Филева пък е свързана с проблемната й връзка с рапъра Павел. Покрай нея певицата не се чувствала достатъчно добре в кожата си и спряла да се храни. Нямала никакъв апетит, а напрежението й пречело да оъзнае проблема си.