Елеонора Манчева на море с млад банкер

Елеонора Манчева има нов тайнствен мъж! Точно 2 години след официалния си развод с футболиста Владимир Манчев моделката отиде на море с друг мъж. Двамата не крият интимната си близост. Правят си селфита усмихнати, гушкат се на плажа, видя infotochka.

Новата двойка е забелязана в гръцкия курорт Неа Перамос в близост до Кавала. Носителката на титлата „Мисис Вселена 2007“ изглежда по-щастлива от всякога в обятията на младия мачо. Тази година миската ще навърши 37 години, докато мъжът до нея изглежда на видимо по-скромна възраст.
Елеонора показа романтични снимки, правени по изгрев слънце. На тях хубавицата е облечена с черна лятна рокля, докато възлюбеният е с розова тениска. Той не спира да прегръща Манчева през кръста, докато й показва снимките от телефона си.

„България Днес“ научи, че плейбоят се казва Ивайло Илиев и работи като банкер. Засега не е ясно дали той и единствената българка, ставала „Мисис Вселена“, ще официализират връзката си.

Преди време Манчева сама поиска развод от съпруга си Владо, веднага след като той приключи с футболната си кариера. Двамата се разделиха по взаимно съгласие. Според слуховете нападателят също не издържал повече на постоянните изневери на жена си. Освен това изнемогвал да поддържа високия й стандарт на живот.

Припомняме, че Манчев и Елеонора се ожениха на 31 май 2004 година, точно преди заминаването на националния отбор за европейското първенство в Португалия. Сватбата им бе едно от най-бляскавите светски събития. Тогава лично Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“ свиреха и пееха за младоженците, но това се оказа на лош късмет.