Ирина Костадинова стана кожа и кости! Водещата плаши с вида си

Ирина Костадинова – едно от емблематичните лица на Би Ти Ви новините, не ходи на работа от половин година, а бездействието й се отразява много зле, научи infotochka. Журналистката изглежда като ходещ скелет – отслабнала, състарена и погрозняла. Пазете се да не я срещнете на улицата, защото ще ви изплаши!

Фотографите на „Уикенд” засякоха Ирина в близост до сградата на телевизията, в която години наред изкарваше заплатата си. Макар вече да не е част от екипа на медията, бившата водеща продължава да се навърта край старото си работно място. „Често я забелязваме в района, но нямаме представа защо идва”, споделиха информатори на вестника ни.

Докато папараците ни я снимаха тайно, ексновинарката пушеше нервно и водеше разговор по мобилния си телефон. А когато цигарата й се превърна в малък фас, клекна на земята и загаси угарката в тротоара.

Освен дългогодишна звезда на обедните новини, до 2017-а Костадинова бе и международен редактор в медията. Запознати твърдят, че в началото на годината тя подала оставката си, защото вече не можела да търпи шефа си Венелин Петков. Той често намирал кусури на работата й я тормозел.