Коко и Емилия разделени от половин година! Динев я посинявал от бой, дори и пред децата (Тя присвоила 200 000 лева под носа му)

Емилия най-накрая призна официално, че се е разделила с Коко Динев и от половин година насам двамата не живеят заедно, напомня infotochka.

Блондинката отглежда сама децата си Иван и Мира, разчитайки на собствена издръжка, след като стана ясно, че доскорошният милионер, собственик на казина и футболни клубове, е почти разорен, съобщи „Таблоид“.

Отлично осведомени източници споделят, че основната причина е физическият и психически тормоз от Динев над певицата. Той си позволявал да й посяга редовно, дори пред децата, а капката на търпението преляла, когато след силен шамар в лицето Емилия била толкова посинена, че трябвало да отмени идните си 8 ангажимента в ресторанти и дискотеки.

„Еми сподели деликатната ситуация единствено с шефа на „Пайнер“ и той й влезе в положението. С дни наред не излизаше от вкъщи и си криеше синините с тежък грим и слънчеви очила“, разказват запознати със семейната драма.

За последно двамата са посрещнали новата година, но и този празник не минал безпроблемно. Коко се почерпил порядъчно, започнал да се заяжда с хитовата изпълнителка и дори пред гостите им се държал тиранично. Няколко дни по-късно двамата се скарали фатално, Динев си събрал партакешите и поел към родния Сандански. На рождения й ден на 21 март двамата дошли поотделно в заведението, в което тя избрала да почерпи.

Практически Емилия няма право да пледира за каквото и да е издръжка за децата или част от състоянието на Динев, тъй като двамата така и не сключиха граждански. Според запознати обаче благополучието на милионера от Сандански отдавна е в миналото, тъй като през последните две години пасивите надделявали над активите. За това време обаче Емилия успяла да присвои в банковата си сметка близо 200 бона, с които предвидливо планувала живота си на самотна майка.