Мария Игнатова заживя с майка си! Още крие, че са разделени с Рачков + причините за раздялата

Господарката на ефира Мария Игнатова, която от няколко месеца е разделена с комика Димитър Рачков, се е изнесла от дома му в затворения комплекс в Панчарево и е пренесла багажа си при майка си, научи infotochka.

Колкото и да се опитват да отрекат, че вече не са заедно с актьора, истината е една. Мария е потърсила подслон при родителката си, където се чувства добре. От 20 години майката на тв водещата въртяла проспериращ бизнес с дрехи и продавала стоката в 3 магазина в столицата. Единият от тях, в който родителката на Игнатова пласирала дрехи средна ръка, се намирал на ул. „Мърфи”.

В края на април папараците на Николета Лозанова заснеха как блондинката се прибира с пълни торби с покупки вкъщи, но не в дома на актьора, а в къща в подножието на Витоша. Компания й правеше мистериозен младок, който според запознати не е новото й гадже, а личният шофьор на майка й. Мария го ползвала като момче за всичко, освен това младежът я карал с „Шевролета” на майка й по лични и служебни срещи.

Повече от 5 години Мария живя в тузарския апартамент на актьора, но по всичко личи, че раздялата им е окончателна. Инициатор за края на 8-годишната им връзка била Игнатова, която не можела да издържи на лошото настроение на Рачков, ревността му и постоянните скандали между двамата. „Ние двамата не сме много кротки хора, не сме такива, на които всичко е тихичко и им е наред. Ние сме много темпераменти и емоционални“, загатваше преди месеци блондинката.

Макар че за никого вече не е тайна, че от месеци Мария и Митко не са се появявали заедно на публично място и вече не делят една постеля, незнайно защо те продължават да баламосват зрителите, че са двойка, пише „Уикенд“.