Слави си купи палат за €10 милиона в Монте Карло! Скоро се изнася за Монако (Подробности)

Прясно оперираният Слави Трифонов е станал собственик на луксозна вила за внушителните 10 милиона евро в Монте Карло, научи ексклузивно infotochka.

След близо едногодишни размисли и преговори водещият на „Шоуто на Слави” е купил чрез посредници апетитния имот, в който ще прекара първото си лято само след броени седмици.

Слави заминава на 5-звездна ваканция с цялата си фамилия – майка си Здравка, сестра си Петя и племенника Тодор, както и с неизвестна дама, която от няколко месеца е пленила сърцето му. Именно в Монте Карло Слави ще се възстановява от тежката операция, която преживя наскоро. Припомняме, че след концертите му в зала „Арена Армеец” се наложи операция по смяна на ставата, писа „Таблоид“.

Открай време Слави умувал къде да хвърли котва зад граница, купувайки си собствен ваканционен имот. Още през 2012-а той се впечатлил от красотите на Монте Карло, след като именно там на няколко пъти почива с бившата си изгора – балерината Мартина. Трифонов се свързал с руска брокерска компания, която осигурява лесна покупко-продажба на имот. Недвижимите имоти в Монте Карло са изгодна инвестиция и поради това, че юридическите процедури са облекчени, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни. Сделката е била осъществена преди няколко месеца.

Вилата на Слави е в близост до плажа и на практика е реновирана стара двуетажна къща. В двора й има огромен басейн, а обзавеждането, въпреки че е решено единствено в дизайнерски мебели, то е по-скоро ретро и винтидж, отколкото модерно, издават запознати. Цената на имота с оформянето на документациите по него е коствала близо 10 милиона евро на Трифонов, които той превел по сметка, без да използва услугите на която и да е банка за ипотекиране.