Бразилска манекенка представя „Фанчастичния сутиен“ на Victoria’s Secret

Бразилската манекенка Лаис Рибейро има честта да носи сутиенът Fantasy Bra (Фантастичния сутиен), „перлата в короната“ на екстравагантния моден спектакъл na „Victoria’s Secret“.  На предстоящото шоу 27-годишната Рибейро ще дефилира като „ангел“ на Victoria’ s Secret за шести път, но за първи път ще носи „Фантастичния сутиен“.

„Никога не съм плакала толкова през живота си, както когато ми съобщиха, че ще нося „Фантастичния сутиен“. Бях изключително развълнувана. Първоначално не можах да повярвам, когато ми казаха. Беше прекрасно. Кой не мечтае да носи „Фантастичния сутиен“. За мен е чест да се наредя сред Жизел (Бюндхен), Кандис (Суанпул), Адриана (Лима) и всички топ модели, които са дефилирали с него в миналото“, сподели Рибейро.
„Пазех тази тайна дълго време и сега за мен е чест да съобщя, че ще нося „Фантастичния сутиен“, заяви бразилската красавица, представяйки великолепното творение пред камерите.

За представянето Лаис Рибейро е с тесни черни дънки с висока талия и сребрист топ, който лесно да разгърне и да разкрие оцененото на 2 милиона долара произведение на бижутерското изкуство.
„Щастлива съм и съм благодарна на семейството на Victoria’ s Secret, че ми се довери. Благодаря за подкрепата и на всички близки, приятели и почитатели“, допълни Лаис Рибейро.

В дефилето на Victoria’ s Secret ще участват „ветеранките“ Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Лили Олдридж, Стела Максуел, Тейлър Хил, както и Джасмин Тукс, на която миналата година се падна честта да носи „Фантастичния сутиен“, оценен на 3 милиона долара.
Луксозната марка за дамско бельо Victoria’s Secret е известна с грандиозните си ежегодни ревюта, на които дефилират „ангелите“ на бранда.

Снимка :
Facebook