Пострадалите при наводненеито в бургаско получиха нови електроуеди от ГЕРБ

187 домакинства ще получат общо 419 електроуреда, закупени благодарение на 100-те хиляди лева, които ГЕРБ дари от партийната си субсидия в помощ на пострадалите семейства от наводнението в Бургаско. Това обяви днес в с. Полски извор, община Каменo Цветан Цветанов. Във профила си във фейсбук той учточняа“ с. Полски извор, община Камено, където участвах в разпределението на закупената техника. С мен бяха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, кметът на община Камено Жельо Вардунски, областният координатор на партията в Бургас Димитър Бойчев, депутати, кметове и общински съветници от цялата област Бургас.

Според Цветанов  от 419-те уреда, 34 ще бъдат предоставени за нуждите на две детски градини в селата Равнец и Черни връх. „Целта е малчуганите да се върнат в тях още през зимата. Благодарих на един от собствениците на веригата магазини „Технополис“ Тодор Белчев за неговата щедрост и отзивчивост винаги, когато има благотворителна кауза.“.

„Пред събралите се хора посочих, че днешното събитие е една допълнителна възможност, с която да покажем солидарността на българското общество и всички институции. Казах още, че с този наш жест целим да помогнем на пострадалите семейства от бедствието да преодолеят стреса.“, допълва Цветанов.