Остава тежко състоянието на жената, залята с киселина

Продължава да е тежко състоянеитона жената, която беше залята с киселина в София снощи. 36-годишната пострадала е с 24% изгаряния, съобщиха от „Пирогов“. Според съседи жената е нападната, когато се е прибирала от работа, пред блока, в който живее.

От МВР съобщиха, че извършителят все още не е задържан. Сигналът за инцидента е подаден снощи, около 21:30 ч. 36-годишната А. И. е нападната пред блок 175 на столичния булевард „Александър Стамболийски”, където живее заедно със съпруга и 15-годишната си дъщеря.
Жената се занимава със сладкарство и според съседи е нападната, когато се е прибирала от работа, съобщава Дарикнюз.. Пострадалата е с 24% изгаряния.
Съседка на А разказа пред Дарик, че семейството не е било проблемно и описа пострадалата като много красиво и мило момиче.
„Говорих с една нейна приятелка. Само ми каза, че положението е много критично. Жената се е прибирала от работа. Има сладкарница и връщайки се от работа пред входа се е случил инцидентът, но аз не мога да кажа точно какво е станало, защото не съм била свидетел. Жената е много добра и коректна. Не съм чувала да има проблеми“, каза съседката.
Жената е откарана в „Пирогов“ и продължава да е в много тежко състояние.
От МВР съобщиха, че извършителят все още не е задържан.