ГЕРБ обвини лидера на БСП Корнелия Нинова в лъжа, заради подписката срещу ЧЕЗ

ГЕРБ разкри истината за подписката на БСП. Партията обвини лидера на БСП Корнелия Нинова в лъжа, предаде Новини.бг. Според ГЕРБ подписите са събирани от райони, които са извън обхвата на дружеството. Това заяви народният представител от ПГ на ГЕРБ Галя Василева по време на брифинг в Народното събрание.

„За пореден път от ГЕРБ доказват, че думите, които изрича Корнелия Нинова, са лъжа и че тя заблуждава общественото пространство с неверни факти“, посочи депутатът. По време на брифинга бяха показани снимки, взети от социалните мрежи и сайта на БСП. Фотосите доказват, че подписи са събирани от жители на Стара Загора, Русе, Велико Търново, Пловдив, Брацигово, Пещера. Хората от тези градове не са клиенти на ЧЕЗ.

„Днес ГЕРБ обясняват защо наричат Корнелия Нинова „Г-жа Лъжа““, заяви Александър Иванов от ГЕРБ. Според ГЕРБ опозицията си позволи да изложи българските граждани. „За съжаление пак опираме до PR акции и продукт, Който не създава стойност“, посочи Валентин Николов. По думите му е абсурдно да се смята, че КЕВР трябва да спира сделка при внасяне на повече от 200 000 подписа срещу нея. „Народните представители на БСП дали са се подписали в тази подписка, защото те ще трябва да носят отговорността за евентуалните щети, които биха нанесли с тази подписка“, посочи още депутатът.

Снимка :
novini.bg