Откриха тялото на брутално изнасилена сервитьорка в хотелска стая, подозират един от любовниците ѝ (СНИМКИ)

Младата сервитьорка от Тайланд, чието тяло бе намерено в хотелска стая, според следователите, е била брутално изнасилена преди да бъде убита. Краката и ръцете й били вързани, лицето покрито със синини, а гърлото и е било прерязано. Основната версия е че това го е направил един от няколкото любовника на момичето, пише life.ru. Тялото на 25-годишната Ширафи Косин е намерено голо на пода на хотелска стая с вързани китки и глезени със собсвените ѝ дрехи. На главата й бил увит розов пуловер, сутиенът ѝ бил смъкнат, за да се виждат гърдите ѝ, а останалата част от бельото липсвала.

Преди да си тръгне от местопрестъплението, извършителят е откраднал две златни верижки, златна гривна и мобилен телефон. Полицията проверява всички заложни къщи в района, в които нарушителят може да е оставил плячката. Следователите са разпитали бивше гадже на убитата, нейни роднини и са започнали да викат свидетели, които са били в хотела в неделя следобед.

Нейни приятели и колеги твърдят, че тя поддържала отношения с няколко мъже. Извикали полицията да разбие вратата за стаята, където държали велосипедите си.

Полицаите разбила ключалката на вратата и това, което видели в стаята, ги хвърлила в шок. Красивата девойка лежала на пода с лице нагоре в локва от собствената си кръв. Според експерти, тялото е стояло там в продължение на два или три дни. Колегите на убитата споделят, че е била добро момиче, което никога не е имало конфликт с някого.