Заради Николета! Малинко баджанак с министъра на културата

Николета се оказа фатална и за едни от най-знаковите лица в арт средите. Съименничката на Николета Лозанова–актрисата Николета Малчева направи баджанаци министъра на културата Боил Банов и актьора Малин Кръстев, научи infotochka.

Блондинката, която е законна половинка на шефа на културното министерство, преди време топлела леглото на Малинко от „Господари на ефира”.

Двамата обаче се разделили, след като той срещна друга нейна колежка–Станка Калчева, от която има син. Слуховете пък гласят, че една от причините за раздялата са домакинските умения на красавицата–на сцената била перфектна, но в кухнята никак не я бивало, а хладилникът редовно стоял празен.

При все това актрисата е демонстрира забележителен талант в театъра, заради което получи дори номинация за „Аскеер” за ролята на Олга в „Когато гръм удари”, пише „България днес”.

Красивата блондинка, която разби сърцето на Малинко, обаче е делила постеля и с други звезди. Един от тях е Захари Бахаров, но връзката им е била само сценична–в пиесата на Чехов „Платонов”.

Постановката стана хит, а под режисурата на съпруга си Боил Банов, Николета разгърна таланта си в много пиеси през годините.

Слух в министерството обаче разделя двойката и то от доста време–преди Банов дори да стане министър. Зли езици твърдят, че той има връзка с колежката си от администрацията–Ива Петрони и то още докато Вежди Рашидов е шеф на ведомството.

Двамата нито отричат, нито признават, че са разделени със законните си половинки. А министърът твърди, че извън работа се занимава единствено с дъщеря си Боила.