Сани Алекса преспала с гаджето на Мария Илиева! Гаджето й Сами Кей: Не съм я пребил, тя падна пияна по стълбите! Изнудва ме!

Изплуваха любопитни подробности от личния живот на пребитата от шведа певица Сани Алекса, научи infotochka.

Оказа се, че преди да замине за чужбина, тя е скроила гаден номер на своята колежка и приятелка Мария Илиева. Източници на „Шоу“ разкриват, че Сани се е правела на дружка на Илиева, а накрая си е легнала с тогавашното й гадже. Мария ги хванала и оттогава забравила и за двамата.

Кака-е-скандал съжалява, че е казала „Да“ на Сани в „Х фактор“ преди няколко години, когато беше част от журито.

Само няколко месеца по-късно тя впуснала чара си и й отмъкна гаджето. В музикалния формат Сани призна, че от малка мечтае да стане известна.

Васко Василев без свян обаче я посече с признанието, че му прилича на фолкпевица.

След музикалния формат Сани се опита да направи някаква певческа кариера, но в България се причу покрай зверското пребиване от приятелия й в Швеция.

Сами Кей излезе с доста по-различно становище от нейното. Според думите му тя често посягала към чашката и на въпросната сватба, за която вчера писахме, Алекса започнала да вика на персонала, че не иска да й дава още пиене. Когато партито свършило, тя паднала по стълбите на изхода. Сами се опитал да я задържи, но не успял. Разказва, че не й е посягал и че е скъсал с нея месец по-рано, но тя отказвала да приеме раздялата. След падането по стълбите тя не помнила нищо, но решила заедно с баща си и брат си да отидат при Кей и да му искат пари, за да си мълчат, че уж я е пребил.