“Червените” се разминаха с австриец

ЦСКА-София е бил много близо до привличането на австрийското крило Нилс Цатл, който може да играе и като нападател, но в крайна сметка двете страни не са се разбрали за договора. През миналия сезон 25-годишният футболист е играл за Хорн във втора дивизия в родината си, като е отбелязал 5 гола и е направил 3 асистенции.

До момента “червените” привлякоха трима нови играчи – Енрике Рафаел, Тиаго Родригес и Витаутас Черниаскукас, но с това селекцията на тима не привключва. След като не се е разбрал с ЦСКА-София, Цатл е подписал договор с кипърския Докса Катокопия. От “Армията” явно следят изкъсо играчите в австрийската Ерсте лига, защото през зимата имаше сериозен интерес към голаджията Рафаел Двамена. Той обаче предпочете да заиграе в Швейцария.

До дни ЦСКА-София обаче чака друг нападател. Стамен Белчев иска подсилване на всяка цена, тъй като в атака разполага единствено с титуляра Фернандо Каранга, а негов дубльор е Милчо Ангелов, който беше пред гонене от отбора. Ако се намери нов таран, то Ангелов ще бъде пратен под наем в Славия. Както е известно, “червените” и “белите” са в много близки отношения.