Цветанов в Сливен: Изпълнихме поредното обещание за изграждането на уникална спортна зала, в нея ще тренират възпитаниците на Станка Златева

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов участва в празника на гр. Сливен. Пред събралото се множество той изрази благодарността си към кабинета Борисов, заради поредното съоръжение в полза на хората – изградена спортна зала.

„Празникът беше двоен, защото беше изпълнено и поредното обещание за изграждането на уникална спортна зала в града, в която ще тренират възпитаниците на Станка Златева. По време на откриването благодарих на правителството на Бойко Борисов за отпуснатите 600 000 лв., както и на кмета на Сливен Стефан Радев за неговата активна роля за безвъзмездното отдаване на терен за построяването на спортното съоръжение. Благодарих и на спортния министър Красен Кралев, защото със съдействието на неговото министерство новата зала е факт. Специални благодарности и на генератора на идеята за построяването на тази зала в Сливен, а именно на Десислава Танева, тогава като министър на земеделието, а днес като народен представител от ГЕРБ. От ГЕРБ винаги сме подкрепяли Сливен. Градът има и пълната подкрепа на правителството, в лицето на министър – председателя Бойко Борисов“, пише още Цветан Цветанов.

Снимка :
Facebook