Анита Мейзер промени версията за смъртта на съпруга си

Анита Мейзер обяви нова версия за смъртта на съпруга си Николай Димов. Това се случи днес по време на заседанието на Апелативния съд във Варна, където тя обжалва присъда от 4 години и половина затвор за причиняване на смърт по непредпазливост и предлагане на подкуп от 30 000 евро на разследващ полицай.

Тя заяви, че не е поставяла свински опашки на 40-годишния си мъж и не е била в апартамента, когато той е починал. Обясненията й се различават коренно от тези, които тя е дала в разпити пред разследващите и по време на предишни съдебни заседания. Досега Мейзер твърдеше, че в нощта на 14 август 2016 г. е сложила на Николай една свинска опашка на ръцете му зад гърба и по две на краката и на врата. След това отишла в друга стая, за да вземе телефона му и да заснеме как той ги къса. Когато се върнала, го заварила паднал от масажната маса и мъртъв.

Днес Мейзер заяви, че не иска повече да поема чужда вина и се е получило „много тъпо да стои в затвора за нищо“.

Според новата версия, тя е тръгнала за магазина 20 минути след полунощ на 14 август, за да купи яйца и кухненска хартия. По това време Николай е лежал по очи на масажната маса, като е имал само една свинска опашка на краката, а пакетът с останалите бил на малка масичка до него. Заръчал й да не се бави повече от половин час, за да правят после секс, предаде Дарик. Когато Мейзер се прибрала отново в жилището, тя говорила дълго време с приятел по телефона, отишла до апартамента на дъщеря си в същата кооперация и чистила след котката си. Това й отнело между 40 и 60 минути и едва след това открила тялото на Николай, паднало от масажната маса. В първия момент си помислила, че съпругът й се прави на умрял, както обичал да се шегува. Мейзер седнала върху трупа и след като се уверила, че Николай няма пулс, се паникьосала. Побягнала към кухнята, за да търси веро и ножици, с които да среже свинските опашки. Тя разказа, че няколко пъти „лашкала” тялото, отрича обаче да се е опитвала да го изнесе със сак на колелца от жилището, както твърдеше по-рано.

Снимка :
novini.bg