Министър Ангелкова обсъди красотата на България с известни актьори преди Оскарите в Холивуд

За мен е огромно удоволствие да присъствам за втора поредна година в лично качество на церемонията по връчване на Оскарите. Преди официалното събитие на червения килим имах възможността да разговарям с Ейдриън Броуди, Салма Хайек, Оливър Стоун, Леонардо ди Каприо, Дженифър Анистън и Матю Макхонаки, които много харесват България.

Това написа в профила си във Фейсбук министърът на туризма Николина Ангелкова. Часове преди официалната церемония по раздаването на най-престижните филмови отличия, които очаква целия свят, Ангелкова посети специалното парти на знаменитостите.

Там тя се срещна за пореден път с едни от големите приятели на България, които обожават да се връщат отново и отново в родината ни, за да снимат касови филми. Ангелкова се срещна отново и с един от нейните приятели Слай. Световното известният актьор Силвестър Сталоун и тя не пропуснаха да обсъдят за пореден път красотата на България и гордия дух на българите. За тях Салй не спира да разказва в Холидув, с коеото допринася все повече продукции да идват да снимат в България.

Тази нощ Ангелкова ще присъства на церемонията, на която ще бъдат отличени най-добирте филмови продукции.

Снимка :
Facebook