Моделът Кристин Илиева е пострадала в катастрофата с Дивна

Един от най-успешните български модели е пострадалото момиче при катастрофата, причинена от поп изпълнителка Дивна нa 12 март. Това е 20-годишната Кристин Илиева, съобщи нейният агент Радостина Иванова от Inter Model’s, предава Novini.bg.

20-годишната Кристин Илиева е с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния крак. Първата животоспасяваща операция е извършена още същия ден няколко часа след катастрофата в УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ от доц. Тодоров в Плевен, а след това е преместена във ВМА-София, където екип от специалисти за грижи за нея.

Общото и състояние към момента е добро, но поради тежките фрактури и разкъсванията на единия крак е поставена в барокамера, следващата седмица й предстоят още опрерации. Прогнозите не са особено приятни и се очаква физическото й възстановяване да продължи поне година.

Кристин е един от най-успешните ни модел, припомня Novini.bg. Изключителен професионалист с огромен потенциал и възможности за развитие в модния бранш. Работи с едни от най големите агенции по света. Всички са шокирани от случилото се и се молим бързото и възстановяване. Кристин дълго време беше приятелка на рапъра Кристо, с когото имаха заедно модни проекти. Тя участваше и във всичките му клипове докато бяха заедно.

Снимка :
novini.bg